Stabil seger för HCL

Oliwer Fjellström gjorde ett av målen när HC Lidköping besegrade Sölvesborgs IK med 4-0. Foto: Urban Larsson.

HC Lidköping vann på onsdagskvällen med 4-0 hemma mot Sölvesborg IK i HockeyTvåan Alltvåan.

Efter en mållös första period kunde HC Lidköping rycka åt sig en 2-0-ledning inför den sista perioden. Även här var hemmalaget starkast och man kunde till slut vinna med klara 4-0. Målen gjordes av Oscar Ahokas, Oscar Forsmark, Hugo Thörn och Oliwer Fjellström. Samtidigt lyckades Noel Sjökvist hålla nollan i målet. HCL står därmed på fem poäng efter fyra omgångar i Alltvåan och nästa match är inte förrän den 7 januari.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida