Vit jul i Lidköping

Enligt SMHI ska det komma en till två decimeter snö över Lidköping nu på fredag. Foto: Pixabay.

Förutsättningarna för en vit jul för alla som bor i Lidköpings kommun är goda, i alla fall om man får tro den senaste väderprognosen från SMHI.

Enligt SMHI ska det bli några minusgrader och en till två decimeter snö nu på fredag. Det väntas även bli minusgrader på lördag, så förhoppningen att vakna upp till ett snötäckt landskap på julaftonen är goda. Även juldagen och annandag jul kommer enligt SMHI att bjuda på minusgrader, så snön ser ut att ligga kvar över hela julhelgen.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida