Eldkvarn uppträder i Lidköping

Den 13 juli uppträder Eldkvarn i Lidköping.
Farvälturnén ”Det är aldrig för sent att lägga av” med Eldkvarn kommer till Stadsträdgården i Lidköping den 13 juli.

Sommarens två avskedskonserter med Eldkvarn i den gamla hemstaden Norrköping väckte enormt stor uppmärksamhet och fans från hela landet strömmande in till stan. Efter denna dundersuccé höjs nu rösterna från publiken som kräver att hela Sverige ska få ta farväl av bandet och det ställer Eldkvarn givetvis upp på. Lördagen den 13 juli står de på scenen i Stadsträdgården i Lidköping.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida