Upplagt för bandyfest i Lidköping

Det är upplagt för bandyfest i Sparbanken Lidköping arena i morgon. Arkivfoto: Urban Larsson.

I morgon är det annandag jul, en dag som för många förknippas med bandy, och i år bjuder Villa Lidköping in till dubbla hemmamatcher mot Västerås SK.

Klockan 15.00 börjar dammatchen mellan Villa Lidköping BK och Västerås SK och klockan 19.00 möts herrarna. Förutom att det förmodligen kommer bjudas på bandy i världsklass kommer det även bjudas på bandyfest med trubadur i Restaurang 1934 efter matcherna. I skrivandes stund har 3 556 biljetter sålts till herrmatchen, enligt Villa Lidköpings hemsida, och med ett dygn kvar till matchstart får man förmoda att det siffran kommer att öka ytterligare. Man har ett annandagserbjudande om att man även får se damerna spela om man löser biljett till herrmatchen, så förmodligen blir det säsongens hittills högsta publiksiffra både för herrarna och damerna. Lidköpingsextra kommer givetvis vara på plats och bevaka matcherna och lägga ut bilder här på nyhetssajten.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida