Felix Pherson förlänger med Villa

Felix Pherson kommer att spela bandy i Villa Lidköping i minst tre säsonger till. Foto: Urban Larsson.

Felix Pherson har skrivit på ett nytt treårskontrakt med Villa Lidköping.
– Det känns bra. Allt är grymt i Villa Lidköping. Det är ordning och reda på sker och det är en fantastisk stad att bo i och framför allt finns det fina golfbanor och det gillar jag, säger Felix till vlbk.se

Felix Pherson har gjort sju säsonger i Villadressen och nu blir det alltså ytterligare minst tre säsonger.
– Felix är ju en av de mest kraftfulla powerspelarna i bandyvärlden och betyder väldigt mycket för oss i det fartfyllda, anfallsinriktade spel vi har. Känns superkul att han är klar för ytterligare tre år, säger Jonas ”Sparris” Johansson.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida