Ida Friman toppar poängligan

Trots hård bevakning lyckades Ida Friman göra tre mål i 7-2-segern mot Västerås senast. Här gör Ida 6-1 efter en fin soloprestation.

Villa Lidköpings Ida Friman leder poängligan i damernas elitserie överlägset efter nio spelade matcher.

Efter nio spelade omgångar har Villastjärnan skrapat ihop hela 40 poäng, via 29 mål och 11 assist. Tvåa ligger Charlotte Selbeck, Västerås SK med 28 poäng (23 mål och 9 assist). Villas Sanna Gustafsson ligger på en femte plats med 24 poäng (9 mål och 15 assist) och sexa är Moa Friman med 21 poäng (12 mål och 9 assist).
Poängligan i damernas elitserie hittar du här.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida