LAIK besegrade Falu BS

LAIK besegrade på lördagen Falu BS med 6-2. Johan Karlsson gjorde ett av målen. Arkivfoto: Urban Larsson.

På lördagen ställdes Lidköpings AIK mot Falu BS hemma i Sparbanken Lidköping arena och det blev en komfortabel hemmaseger med 6-2.

LAIK ska spela två hemmamatcher på lika många dagar under helgen och i den första blev det full pott efter att man besegrat Falun. LAIK tog ledningen redan i den 5:e minuten och trots en snabb kvittering kunde hemmalaget gå ifrån och till slut vinna med 6-2 efter bra försvarsspel och bra avslut. En välbehövlig seger efter att laget endast tagit en poäng de senaste fem matcherna. I morgon söndag väntar Ljusdal BK, även den matchen på hemmais.

Allsvenskan  bandy
Lidköpings AIK-Falu BS 6-2 (3-1)
1-0 Gustav Nygren (5), 1-1 Tobias Dahlin, hörna (13), 2-1 Markus Enander (17), 3-1 Johan Karlsson (23), 4-1 Alfred Mann (49), 5-1 Hampus Pettersson (52), 6-1 Olle Andersson (77), 6-2 Dennis Pacsay (85).
Hörnor: 7-11.
Utvisningar: Lidköpings AIK: 1×10 min. Falu BS: 1×10 min.
Publik: 187.


Vill du se fler matchreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida