Nu kan du köpa bilder!

En bild tagen under loppet The obstacle run som gick i Lidköping den 2 september förra året. Foto: Urban Larsson.

Lidköpingsextras fotograf är på plats och fotograferar vid många olika evenemang runt om i Lidköpings kommun och nu finns möjlighet att köpa bilder för privat bruk till en låg kostnad.

För endast 125 kronor får du en färdigbearbetad digital bild, i rätt format och med hög upplösning, skickad till dig via mejl eller mms. Du får sedan fritt använda bilden på till exempel på sociala medier, eller kanske till att göra en förstoring att sätta upp på väggen. Vi tar ofta många fler bilder än de som kan publiceras på nyhetssajten och i papperstidningen, så fråga oss gärna om vi har den bild du eftersöker. Vi åker dock inte ut och gör några fotograferingar på beställning, utan erbjudandet gäller endast redan tagna bilder. Betalningen sker sedan via Swish på nummer 123 579 86 40 eller digital faktura.

Är du intresserad av en bild, eller kanske flera, så kontakta oss på:
Tel 0722-49 39 39
urban@lidkopingsextra.se

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida