Villa firar 90 år med jubileumsmatch

Under jubileumsmatchen den 31 januari finns det bland annat möjlighet att träffa Villa Lidköpings tidigare målkung David ”Davva” Karlsson. Arkivfoto: Urban Larsson

Den 18 januari 1934 grundades Villa BK på Lockörn utanför Lidköping. Klubben fick namnet Villa då den närliggande gården Villa Giacomina fanns vid Lockörn. Nu har det gått 90 år och den 31 januari ska detta firas med en jubileumsmatch.

Idag är Villa Lidköping en av världens största bandyklubbar vad det gäller antal lag i seriespel och med över 800 aktiva spelare, ledare och funktionärer, styrelsemedlemmar och tjänstemän. I grundseriens nästa sista hemmamatch är det dags att fira våra 90 år och vi välkomnar därför alla till jubileumsmatchen den 31 januari hemma mot Hammarby IF. Man firar bland annat med tårta och kaffe till 300 första och i entréhallen blir det intervjuer med bland andra Kjell ”Krullen” Johansson och Göran ”Fiskarn” Johansson. Även David ”Davva” Karlsson kommer att finnas på plats, lagkaptenen och målkungen som fick lyfta klubbens första SM-pokal.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida