Snart dags för Vinterkalaset 2024


Den 19-24 februari arrangeras Vinterkalaset 2024 i Lidköping och det utlovas ljusa kulturupplevelser i vintermörkret.

Kultur och fritid i samverkan med övriga kulturarrangörer, studieförbund och föreningsliv presenterar gemensamt 2024 års upplaga av Vinterkalaset, den årliga kulturfestivalen i Lidköping med intentionen att förutsättningslöst blanda och korsbefrukta olika konstnärliga uttryck. Vinterkalaset är en mix av kulturupplevelser med teaterföreställningar, konserter, utställningar, föreläsningar och workshops för både stora och små.

För fullständigt program: Vinterkalaset – Lidköpings kommun (lidkoping.se)Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida