19:e raka utan förlust för Villa

Christoffer Edlund gjorde två av målen när Villa Lidköping besegrade Hammarby IF med 7-2. Foto: Urban Larsson.

På onsdagskvällen mötte Villa Lidköping Hammarby IF i Sparbanken Lidköping arena, en match som även gick under namnet jubileumsmatchen då matchen spelades i anslutning till Villas 90-årsjubileum. Villa vann med klara 7-2 och det var 19:e raka matchen utan förlust.

Tim Persson inledde målskyttet i den 18 minuten när han petade in 1-0 till Villa på en stolpretur. 2-0 kom i den 25:e minuten när Christoffer Edlund sköt in en straff efter att Erik Säfström blivit nergjord i straffområdet. Christoffer Edlund hann även med att göra 3-0 innan Hammarby tilläts reducera i slutet av den första halvleken. Villa rann ifrån målmässigt i inledningen av den andra halvleken och laget kunde till slut vinna med klara 7-2. Villa leder därmed Elitserien med tre poäng före Västerås SK när tre omgångar återstår att spela i grundserien. Nästa match för Villa är borta mot IFK Motala nu på fredag.

Elitserien bandy
Villa Lidköping BK-Hammarby IF
1-0 Tim Persson (18), 2-0 Christoffer Edlund, straff (25), 3-0 Christoffer Edlund (32), 3-1 David Jansson (45), 4-1 Johan Löfstedt (52), 5-1 Gustav Friman (55), 6-1 Tobias Augustsson (71), 7-1 självmål (75), 7-2 David Jansson (82).
Hörnor: 9-5
Utvisningar:
Villa Lidköping BK -. Hammarby IF 2×10 min.
Publik:
2 609.

Vill du se fler sportreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida