13:e raka segern för Villa

Villa tog på lördagen lagets 13:e raka seger när man besegrade Skirö med 5-2. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping tog på lördagen lagets 13:e raka seger när man besegrade Skirö AIK med 5-2 hemma i Sparbanken Lidköping arena.

Villa Lidköping satte in högsta växeln direkt och efter 11 minuter var ställningen 3-0 till hemmalaget. I den andra halvleken kunde Villa gå ifrån till en 5-0-ledning innan Skirö tilläts reducera två gånger om. Villa har nu 13 raka segrar och målskillnaden 130-10. Nästa match för Villa är den 10 februari hemma mot Sunvära SK.

Elitserien bandy
Villa Lidköping BK-Skirö AIK 5-2 (4-0)
1-0 Frida Wiklund (2), 2-0 Linnéa Larsson (5), 3-0 Ida Friman (11), 4-0 Lisa Östman (20), 5-0 Ida Friman, hörna (48), 5-1 Klara Sandberg (51), 5-2 Klara Sandberg (54).
Hörnor: 5-2 (1-2).
Utvisningar: Villa: 1×10 min. Skirö: 3×10 min.