Föreläsning med Daniel Sundvall


Vägen ur missbruk och kriminalitet. Den 13 mars delar Daniel Sundvall med sig av sin personliga resa där han öppenhjärtigt berättar om sitt liv som kriminell och missbrukare.


Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter utforskar Daniel de påverkningar detta livsstilval hade på honom. Han belyser bland annat ämnen som gäng, psykisk ohälsa och identitetskris, vilka ofta följer i spåren av dessa utmanande val. Daniels önskan är att genom att öppet dela med sig av sin historia sprida medvetenhet och insikt om de komplexa frågor som omger detta ämne. Arrangemanget, som hålls på Esplanadteatern i Lidköping, är en del av Friskis&Svettis Lidköpings 30-årsfirande och erbjuds både medlemmar som icke-medlemmar. Medlemmar har rabatterat pris.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida