Konsert med Daniel Lemma


Den 14 mars kl 19.30 blir det konsert med Daniel Lemma på Folkets Hus i Lidköping

Daniel Lemma tillsammmans med gitarristen Mats Eriksson i en intim konsert där låtar från Daniels långa karriär blandas med duons valda favoriter. Musik i gränslandet mellan jazz, blues och amerikansk folk. Daniel Lemma har släppt elva album sedan debuten med ”Morning Train” år 2001. Senaste skivan heter ”Addis” (2023) och är ett samarbete med etiopiska musiker. Mats Eriksson är en välrenommerad och mångfacetterad gitarrist, hans debutplatta ” Bohus” får en återutgivning under 2024. Konserten presenteras av Lidköpings kommun och Lidköpings folkets hus i samarbete.
Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida