Fängelse för narkotikabrott


En 25-årig man boende i Lidköping har dömts för ringa narkotikabrott och påföljden blir fängelse i en månad.

Mannen, som är medborgare i Somalia, döms för ett ringa narkotikabrott som inträffade den 30 augusti 2023 på Sveagatan i centrala Lidköping. Tidigare utdömd påföljd ska enligt domslutet avse även den nya brottligheten. Mannen döms därför till fängelse i en månad, och han ska dessutom betala en avgift på 1 000 kronor till Brottsofferfonden. I beslag tagen narkotika, i form av 1,64 gram cannabisharts, har förverkats från mannen.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida