Villa Lidköping seriesegrare – igen

Christoffer Edlund gjorde fyra mål när Villa Lidköping besegrade Frillesås SK med 11-5. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping besegrade som väntat Frillesås när lagen möttes i Sparbanken Lidköping arena och därmed är Villa seriesegrare för fjärde säsongen i rad.

Martin Hammarberg inledde målskyttet för Villa med att göra 1-0 på hörna i den 5:e minuten. Villa slappnade dock av och Frillesås kunde både kvittera och ta ledningen innan Villa vaknade till igen efter en timeout gjorde man fem mål inom loppet av åtta minuter och matchen var avgjord. Villa kunde till slut vinna med 11-5. Christoffer Edlund blev inte helt oväntat bäste målskytt med fyra mål. Nästa match för Villa är borta mot IK Sirius nu på fredag.

Bandy Elitserien
Villa Lidköping BK-Frillesås BK 11-5 (7-2)
1-0 Martin Hammarberg, hörna (5), 1-1 Oskar Lundgren (11), 1-2 August Klang (13), 2-2 Tim Persson (35), 3-2 Felix Pherson (38), 4-2 Christoffer Edlund (40), 5-2 Tobias Augustsson (41), 6-2 Martin Andreasson, hörna (44), 7-2 Gustav Friman (45+2), 8-2 Christoffer Edlund (48), 8-3 Mattias Johansson (51), 9-3 Tim Persson (56), 10-3 Christoffer Edlund (58), 11-3 Christoffer Edlund (73), 11-4 Nico Nevalainen (81), 11-5 August Klang (87).
Utvisningar: Villa Lidköping BK: -. Frillesås: 1×10 min.
Publik: 1 771.

Vill du se fler sportreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.