Vattenavstängning i centrala Lidköping

Onsdag den 21 februari klockan 08:00-11:00 kommer vattnet att stängas av i centrala Lidköping på grund av underhållsarbete. Boende på delar av Majorsallén, Hovbygatan samt Kvarnegårdsgatan berörs av avstängningen.

Boende uppmanas se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka kan det förekomma missfärgat vatten, tryckförändringar och luft i ledningarna. För att åtgärda detta uppmanas man spola kallvatten tills vattnet är klart.

Fastigheterna som berörs av vattenavstängningen ligger inom det markerade området på kartan. Illustration: Lidköpings kommun.Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida