Martin Karlsson skadad

Villa Lidköpings lagkapten Martin Karlsson ska ha ådragit sig en fingerskada och missar fredagens tredje kvartsfinal mot Gripen Trollhättan. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköpings lagkapten Martin Karlsson är skadad och missar fredagens tredje kvartsfinal mot Gripen Trollhättan, enligt Villa Lidköpings hemsida.

Martin Karlsson uppges missa minst tio dagar av SM-slutspelet efter en fingerskada han ådrog sig under den andra kvartsfinalen mot Gripen Trollhättan i onsdags. Skadan håller honom därför borta från i alla fall fredagens tredje kvartsfinal i Sparbanken Lidköping arena, enligt vlbk.se.Vill du se fler sportnotiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida