Akut vattenläcka på Gamla Kållandsgatan

 


En akut vattenläcka har inträffat på Gamla Kållandsgatan i centrala Lidköping och därför kommer det vara ingen eller begränsad tillgång till vatten imorgon tisdag den 27 februari mellan klockan 08:00-17:00, enligt information på kommunens hemsida.

Berörda uppmanas se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka kan det förekomma missfärgat vatten, tryckförändringar och luft i ledningarna. För att åtgärda detta ska man spola kallvatten tills vattnet är klart.

Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida