International food festival även i sommar

International food festival I Lidköping. Foto: Daniel Strandroth/Strandroths fotografi.

Den 11-15 juni fylls Lidköping av smaker från världens alla hörn när den prisbelönta matmarknaden International food festival åter kommer på besök.

På Nya stadens torg kommer det finnas maträtter från över 15 olika länder, så möjligheten finns att prova något du kanske aldrig tidigare ätit. Precis som förra året kommer även motortorsdagarna ha premiär i samband med matfestivalen.Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida