Åtalas för våldsamt motstånd


En man i 50-årsåldern åtalas för våldsamt motstånd efter att han satt sig till motvärn när två ordningsvakter skulle avlägsna honom från en krog vid Gamla stadens torg i Lidköping.

Mannen ska, enligt stämningsansökan, ha satt sig till motvärn genom att kränga med kroppen, spjärna emot med armarna och sparka med benen. Händelsen inträffade den 27 januari i år vid Gamla stadens torg i Lidköping, och mannen åtalas nu vid Skaraborgs tingsrätt för våldsamt motstånd. Den åtalade mannen, som bor på en mindre ort i Lidköpings kommun, förnekar brott.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida