Beiron ny VA-chef i Lidköping

Eva-Lena Beiron blir ny VA-chef på Lidköping miljö och teknik.

Eva-Lena Beiron blir ny VA-chef på det kommunala bolaget Lidköping miljö och teknik AB. Hon kommer närmast från VA-avdelningen i Mariestad.

Eva-Lena har lång erfarenhet inom området vatten och avlopp. Under sin tid på MTG (Mariestad, Töreboda och Gullspångs kommuner i samverkan) har hon haft rollen som enhetschef för verksamhetsutveckling på VA-avdelningen.
– Jag är glada över den här rekryteringen och att kunna välkomna Eva-Lena som ny VA-chef hos oss. Med sin långa VA-erfarenhet och sitt kundfokus har hon rätt förutsättningar att utveckla verksamheten. Jag ser fram emot att jobba med de möjligheter och utmaningar vi står inför inom VA-området i Lidköping tillsammans med Eva-Lena, säger Annika Malm, vd för Lidköping miljö och teknik AB.
Eva-Lena har tidigare arbetat i flera olika roller i Karlstads kommun, bland annat som VA-chef och chef över kund och verksamhetsutveckling.
– Det känns spännande att få förtroendet att bli VA-chef i Lidköping. Jag hoppas att jag kan vara med och bidra till utveckling på olika sätt i verksamheten. Och att tillsammans med medarbetarna skapa en hållbar VA-försörjning över tid i Lidköping, säger Eva-Lena Beiron.
Eva-Lena börjar sitt uppdrag som VA-chef under augusti 2024.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida