Sveriges näst bästa ombud finns i Lidköping

ICA Kvantum placerade sig på en andra plats i landet när paketkunderna för Bring fick tycka till.

Landets bästa ombud finns i Hörby. Det visar ny statistik som Bring tagit fram från recensionsplattformen Trustpilot. Som god tvåa placerar sig ICA Kvantum Hjertbergs i Lidköping.

Direkten i Hörby är det ombud som har de nöjdaste paketkunderna i landet. Det visar ny statistik som Bring tagit fram från recensionsplattformen Trustpilot. På andra och tredje plats ligger två ombud i Västra Götalands län – Ica Kvantum Hjertberg i Lidköping och Preem Hulta.
– Vi har tagit fram den här listan för att uppmärksamma och hylla de ombud som levererar, dag efter dag. Det är mycket som spelar in i helhetsupplevelsen av en leverans. Vi vet att många uppskattar att hämta sina paket på ett paketombud, de har ofta generösa öppettider – och man ska inte underskatta den sociala aspekten. Personalen på de ombud som har fått bäst betyg har alla gemensamt att de ger riktigt bra service, säger Jonas Carlsson, chef över Brings leveransnätverk i Sverige och Danmark.
Mottagare som hämtat sina paket på Direkten Hörby har under året gett ombudet betyget 4,81 av 5 möjliga. Det gör butiken till det paketombud som har nöjdast kunder i hela landet.
– Jag tror att resultatet speglar att vi verkligen trivs på jobbet. För oss sitter det i ryggmärgen att att göra det lilla extra för kunderna, som att hjälpa till att bära ut paket om det behövs. Och så kommer man rätt långt med ett leende, säger Catarina Vöcks på Direkten i Hörby.
På fyra år har Bring ökat sina paketvolymer till ombud med nästan 400 procent (390 %). Totalt har Bring idag drygt 1700 ombud över hela Sverige. Dessutom har Bring placerat ut drygt 500 paketboxar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro det senaste året.

Topp 3 i hela landet

1. DIREKTEN HÖRBY 4,81 Hörby Skåne län
2. ICA KVANTUM HJERTBERG 4,76 Lidköping Västra Götalands län
3. PREEM HULTA 4,74 BORÅS Västra Götalands län


Om listan:
Listan baseras på omdömen som mottagare av paket har lämnat på recensionsplattformen Trustpilot. Enbart betyg från personer som har hämtat ett paket från Bring är med i sammanställningen, och bara ombud som har minst 100 omdömen under 2023 är med. 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida