Jakob Kaufmann ny klubbchef för Villa Lidköping BK

Villa Lidköping BK:s ordförande Per Alexandersson hälsar Jakob Kaufmann välkommen som ny klubbchef. Foto: Rasmus Abrahamsson, Villa Lidköping BK.

Jonas ”Sparris” efterträdare är klar och det blir Jakob Kaufmann som tar över.
– Oerhört stora skor att fylla men jag känner mig oerhört hedrad över att ha fått frågan, säger jakob till vlbk.se

Från och med idag startar ett nytt Villakapitel. Klubben har gjort klart med sin nya klubbchef efter att Jonas ”Sparris” Johansson avslutat sin 16 år långa tjänst i Villa Lidköping. Jakob Kaufmann går därmed från marknadsansvarig till klubbchef.
– Först och främst är det tråkigt att Sparris lägger skridskorna på hyllan. Under hans sexton år som ledare, tillsammans med resterande kollegor, har Villa Lidköping utvecklats enormt som förening. På så sätt är det givetvis stora skor som ska fyllas men jag känner mig oerhört hedrad över att ha fått frågan. Jag och Sparris är lika på många sätt men samtidigt olika. Jag kommer inte komma in och försöka vara någon ny Sparris utan kommer förhoppningsvis in med mina perspektiv och kompetenser, säger Jakob inför sin nya roll som högsta tjänsteman i Villa Lidköping.
– Det är med stor glädje och entusiasm vi kan meddela att Villa Lidköping BK har rekryterat Jakob Kaufmann som ny Klubbchef. Efter att ha tjänstgjort i föreningen sedan 2020 i rollen som marknadsansvarig tar Jakob nu steget upp till rollen som klubbchef, där han tar över ansvaret från den legendariske Jonas “Sparris” Johansson. Med Jakob som ny klubbchef ser vi fram emot att ta föreningen in i nästa kapitel av dess historia.  Hans lugn, professionella agerande och djupa kunskap om föreningslivet kommer att vara en ovärderlig tillgång när vi strävar mot nya framgångar, säger Villa Lidköpings ordförande Per Alexandersson.

Läs mera om Villa Lidköping BK:s nye klubbchef här.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida