Sommarfesten i Lidköping kommer tillbaka

Den 15-18 augusti kommer Sommarfesten tillbaka till Stadsträdgården i Lidköping. Här en bild från 2019. Foto: Elias Lundh.

Sommarfesten kommer tillbaka till Lidköping och Stadsträdgården den 15-18 augusti. Det utlovas fyra dagar fyllda av roliga aktiviteter och enastående underhållning.

Dagtid riktar sig programmet till den yngre målgruppen, med underhållning och aktiviteter som en perfekt avslutning på sommarlovet. Har ni hört talas om Snorkråkan? Då är detta ett evenemang som ni inte vill missa. När kvällen kommer är det dags att plocka fram dansskorna och förbereda sig på en oförglömlig kväll med några av landets hetaste artister. Från energifyllda dansband till medryckande allsång och humoristisk stand-up, det utlovas ett program som erbjuder något för alla smaker och åldrar. Tack vare ett väletablerat samarbete mellan Destination Läckö-Kinnekulle och kulturenheten på Lidköpings kommun kan denna satsning genomföras med gemensamma medel. Sommarfesten blir i år en del av kulturenhetens årliga sommaravslutning av programserien “Sommar i Trädgården”.
– Vi är väldigt glada över att i år få presentera en riktigt maxad avslutning av sommaren med upplevelser för alla åldrar, säger Jennifer Lerman, kultursamordnare Lidköpings kommun.
Sommarfestens artister och program kommer att avslöjas under våren.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida