Invigning av Summer move Lidköping

 

Lördagen den 18 maj klockan 11.00 är det invigningen av Lidköpings nya aktivitetsyta – Summer move Lidköping.

Summer move Lidköping är ett mångsidigt aktivitetsområde på utebandybanan i Ågårdsområdet. Summer move Lidköping ska locka fler invånare till fysisk aktivitet och gemenskap, det kostar inget att besöka och är öppen för alla åldrar. Klockan 11:00 håller Ewa Sunnercrantz, ordförande i Fritids- och föreningsnämnden och Johan Hjelmaeus Sparbanken Lidköping tal och inviger Summer move Lidköping. Därefter är det fritt fram för lek och rörelse fram till klockan 16:00. Sparbanken Lidköping bjuder de 500 första besökarna på saft och bulle.


Vill du se fler notiser som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida