Stal dyr jacka på Intersport – mitt framför ledig polis

Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen såg en ledig polis tre personer stjäla en jacka inne på Intersport i Lidköping. Den för dagen lediga polisen tog upp jakten och lyckas gripa två av personerna strax utanför butiken.

När personerna skulle gripas uppstod det tumult utanför butiken, detta då en av de misstänkta sprang på en äldre kvinna samt in i en bil och orsakat en buckla. Kvinnan, som är född 1949, skadades vid fallet men inte värre än att hon kunde söka vård på egen hand.
– Männen hade tagit en jacka som är värd 5 498 kronor, men den är nu återlämnad till butiken, säger Per Larsson, stationsbefäl vid polisen i Lidköping.
De två personerna som greps var två män, den ena född 1985 och den andra född 1995. Båda anhölls och förhördes och är nu misstänkta för stöld. Den tredje personen, som är känd av polisen sedan tidigare, försvann från platsen, men han är avskriven från ärendet.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida