Andra raka segern för HC Lidköping

Victor Thilander gjorde två av målen när HC Lidköping besegrade Nässjö HC med 4-3. Foto: Urban Larsson.

HCL tog på onsdagskvällen lagets andra raka seger när man besegrade Nässjö HC med 4-3.

Efter tre raka förluster har HC Lidköping nu hittat tillbaka till vinnarspåret igen. Först seger i helgen mot Nittorp och på onsdagskvällen besegrade Nässjö HC med 4-3 hemma i Lidköpings ishall. En match där HCL hade rejält övertag i två perioder och lyckades hålla undan i den sista.
Värt att notera är att HCL vann skottstatistiken matchen med hela 51-23. HCL ligger nu på en fjärdeplats i serien, med två poäng upp till Jonstorps IF på andra plats i tabellen och en poäng efter Kungälvs IK på tredje, dock har HCL fler matcher spelade. En andraplats skulle innebära en plats i förkvalet till division 1. Nästa match för HCL är borta mot serieledaren Hockeyalliansen 74 Sävsjö nu på söndag.

Ishockey
Hockeytvåan södra fortsättning
HC Lidköping-Nässjö HC 4-3 (2-2, 2-1, 0-0)
Första perioden: 0-1 Alexander Sparv (3.52), 1-1 Oliwer Fjellström (4.41), 1-2 Alexander Sparv (9.32), 2-2 Victor Thilander (10.04).
Andra perioden: 3-2 Victor Thilander (8.30), 4-2 Erik Karlsson (13.31), 4-3 Alexander Sparv (14.19).
Skott: 51-23 (15-12, 24-2, 12-9).
Utvisningar: HC Lidköping: 4×2 min. Nässjö HC: 2×2 min.