Åtalas för grov misshandel på krog i Lidköping

En 35-årig man åtalas för grov misshandel efter att han med ett glas som tillhygge slagit en annan man i huvudet på Alfreds Spel & Bar vid gamla stadens torg i Lidköping.

Händelsen inträffade den 11 mars i år och den misshandlade mannen ska enligt stämningsansökan fått två sårskador som orsakat blodvite, svullnad och huvudvärk. Sårskadorna bestod av en cirka två centimeter lång sårskada på hjässan och en något mindre sårskada i pannan. Brottet ska enligt åklagaren bedömas som grovt då 35-åringen genom sitt agerande visat särskild hänsynslöshet och råhet. Det åtalade förnekar brott men det ska enligt åtalet finnas flera vittnen som kan styrka händelseförloppet och intyga att mannen uppträtt provocerande innan händelsen.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida