Planerat strömavbrott i Tranum och Tådene

Fastigheterna som berörs av strömavbrottet ligger inom det rödmarkerade området på kartan. Illustration: Lidköpings kommun.

Ett planerat strömavbrott kommer att ske onsdagen den 21 juni i Tranum och Tådene, enligt information på kommunens hemsida.

Luftledningar som inte längre används ska kopplas bort från resten av elnätet, för att vädersäkra elnätet, och arbetet beräknas pågå mellan klockan 14.00-15.00 onsdag den 21 juni. De som berörs av strömavbrottet är boende i Tranum och Tådene. Anläggningarna ska under avbrottstiden betraktas som spänningsförande.Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida