Laik besegrade serieledaren ÅbyTjureda

Viggo Olofsson och Lidköpings AIK besegrade på fredagen serieledaren ÅbyTjureda IF med 3-2 på bortais. Arkivfoto: Urban Larsson.

Lidköpings AIK mötte på fredagen serieledaren ÅbyTjureda IF på bortais och det blev seger för Laik med 3-2 efter att 17-årige Gustaf Nillson avgjort i den 81:a minuten.

Laik ställdes på fredagen mot hittills obesegrade ÅbyTjureda i Eriksson arena och det blev en jämn match där Gustaf Nillson till slut kunde avgöra i den 81:a minuten efter assist av William Åhman. Övriga mål gjordes av Karl Bergstrand och Viggo Olofsson. Laik klättrar därmed till en sjätte plats i tabellen med 13 inspelade poäng efter tio omgångar. Nästa match för Laik är hemma mot just ÅbyTjureda nästa fredag.


Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida