Tvåsiffrigt igen när Villa besegrade Sandviken

Joel Broberg och Villa Lidköping besegrade Sandviken med 11-6 inför 3 285 åskådare i Sparbanken Lidköping arena. Foto: Urban Larsson.

Efter tisdagens 10-1-seger mot tabelltvåan Bollnäs var det på fredagen ett nytt toppmöte i Sparbanken Lidköping arena när fyran Sandvikens AIK kom på besök. Villa visade sig åter vara på målhumör och kunde vinna med hela 11-6 inför 3 285 åskådare.

Sandviken tog ledningen i matchen och hade även lägen att göra 2-0 innan Villa fick utdelning när Tobias Augustsson kvitterade till 1-1. Christoffer Edlund gav Villa ledningen med 2-1 och efter den första halvleken hade Villa gått ifrån och var i ledningen med 5-2. Direkt i inledningen av den andra halvleken utökade Petter Björling till 6-2 och strax efter sköt Christoffer Edlund in 7-2 och matchen var avgjord. Villa fortsatte att göra mål och matchen slutade till slut 11-6, efter att Sandviken reducerat två gånger om i slutminuterna. Nästa match för serieledaren Villa Lidköping är borta mot Sandvikens AIK den 20 december.

Elitserien bandy
Villa Lidköping BK-Sandvikens AIK 11-6 (5-2)
0-1 Fredrik Nordby (9), 1-1 Tobias Augustsson (15), 2-1Christoffer Edlund (26), 3-1 Tim Persson (29), 4-1 Tobias Augustsson, hörna (41), 5-1 Gustav Friman (42), 5-2 Hannes Edlund (45), 6-2 Petter Björling (47), 7-2 Christoffer Edlund (53), 8-2 Johan Löfstedt, hörna (66), 9-2 Joel Broberg (67), 10-2 Martin Karlsson (74), 10-3 Daniel Berlin, hörna (76), 10-4 Fredrik Nordby (81), 11-4 Johan Löfstedt, hörna (83), 11-5 Daniel Berlin, hörna (87). 11-6 Joel Engström (91).
Publik: 3 285.

Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.