Lidan BTK uppe på kvalplats till Superettan

Alexander Fransson Klerck imponerade och vann samtliga sina singlar i matcherna mot Munkedals BTK och Lekstorps IF. Foto: Urban Larsson.

Den 9 december spelade Lidan BTK två viktiga matcher mot Munkedals BTK och Lekstorps IF och det blev full pott efter segrar med 8-4 och 8-3. Lidan kliver därmed upp på en andra plats i tabellen, en plats som innebär kval till Superettan.

Lidan inledde lördagen med att besegra Munkedals BTK B med 8-4. I den andra matchen för dagen ställdes man mot Lekstorps IF och här blev det seger med 8-3. För Lidan spelade Alex Lund, Sebastian Flaaten, Alexander Fransson Klerck och Noah Hovdenak. Lidan tog därmed fyra poäng och gick upp till en andra plats i tabellen efter åtta spelade omgångar, endast två poäng efter serieledaren Horreds BTK. En andraplats, som om man lyckas behålla den, skulle innebära att Lidan får kvala upp till Superettan inför nästa säsong. Nästa match för Lidan BTK är mot serietrean Askims BTK den 13 januari.

Samtliga resultat och aktuella tabeller.Vill du se fler artiklar som denna på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida