Åtta mål av Ida Friman

Ida Friman i en match mot Västerås SK i Sparbanken Lidköping arena tidigare under säsongen. Foto: Urban Larsson.

Villa Lidköping spelade på onsdagskvällen den första kvartsfinalen av tre mot Mölndal bandy i Åby ishall och det blev som väntat en enkel match för Villa som till slut kunde vinna med 12-0, där åtta av målen gjordes av Ida Friman.

Trots att Villa saknade flera spelare, på grund av arbete och sjukdom, var man storfavoriter till att vinna mot Mölndal på bortaplan. Femmålsledningen i paus växte och när domaren blåste av matchen hade Villa hunnit med att göra tolv mål, varav åtta kom från Ida Frimans klubba. Nästa match i kvartsfinalserien mot Mölndal är hemma i Sparbanken Lidköping arena nu på lördag, seger även där och laget är klart för semifinal.

Bandy SM-kvartsfinal 1:3
Mölndal bandy-Villa Lidköping BK 0-12 (0-5)
0-1 Moa Friman (6), 0-2 Ida Friman (11), 0-3 Ida Friman (21), 0-4 Linnea Larsson, straff (29), 0-5 Ida Friman (40), 0-6 Ida Friman (48), 0-7 Ida Friman (54), 0-8 Ida Friman (66), 0-9 Ida Friman (66), 0-10 Freja Lööf, hörna (71), 0-11 Freja Lööf, straff (74), 0-12 Ida Friman (89).
Hörnor: 4-5 (3-1).
Publik: 55.


Vill du se fler sportreferat som detta på nyhetssajten? Stöd oss gärna genom att swisha tio kronor, eller valfritt belopp, till 123 579 86 40. Lidköpingsextra är gratis att läsa (du behöver inte betala för någon prenumeration) men vi blir väldigt glada om du vill stödja oss i vårt arbete med att bevaka vad som händer runt om i Lidköpings kommun.

 

Följ och gilla Lidköpingsextra på:
Ange värde i : Vyinställningar > Sidonumrering > Objekt per sida